• Anita Zeh Vendelboe den 20-06-2014

Kære forældre og elever

Skolen har et samarbejde med Elevskab.dk, der tilbyder elevskabe på lejebasis til elever på Hedegårdsskolen fra 6. til 9. klasse.

Skabene måler ca. 38x40x50 cm, og lejes for et til fem skoleår ad gangen, med en gennemsnitlig månedlig leje på mellem 10,- og 20,- kr.

Nyt skab: Skal du starte skoleåret op med et skab, bør det være booket inden d. 1. Juli, så er du sikker på et skab. Senere booking er dog muligt, så længe der er ledige skabe.

Forlængelse: Har du allerede et skab, der udløber i sommerferien, skulle du iht. udsendte mail have forlænget lejeperioden inden 1. juni, da skabe herefter bliver frigivet til alm. booking. Er skabet ikke booket af en anden, kan det stadigvæk nåes.

Booking, betaling og evt. spørgsmål administreres alt sammen af Elevskab.dk, via web-siden: www.elevskab.dk.

For spørgsmål og ved problemer kontaktes:
    info@elevskab.dk.

• Anita Zeh Vendelboe den 12-06-2014

Forslag til ny skolestruktur i Ballerup Kommune i høring

I inviteres til borgermøde om skolestrukturforslaget:

Onsdag d. 27. august kl. 19-21

Mødet finder sted:
                                   Tapeten
                              Magleparken 5
                               2750 Ballerup

Mødet er åbent for alle og tilmelding skal ske via mail: boern-unge@balk.dk senest d. 22. august.

Se bilag for yderligere information.

• Anita Zeh Vendelboe den 23-06-2014

Skolebestyrelsen har holdt møde den 17 juni 2014.

Nyt fra Skolebestyrelsen

Ny skolebestyrelse
    Så er skoleåret ved at være slut og desuden slutter en 4-årig periode for denne skolebestyrelse.
    Efter sommerferien fortsætter arbejdet i en ny skolebestyrelse. 5 forældre har meldt sig, men der mangler fortsat nogle forældrerepræsentanter.
    Så vil du gøre en forskel og være med i skolens overordnet ledelse, så henvend dig hurtigst muligt til skolens kontor.

Borgermøde om ny skolestruktur
    Ballerup Kommune har et forslag om en helt ny skolestruktur i Ballerup kommune. Det har betydning for skolernes ledelse, fysiske placering og især for specialklasseeleverne.
    Læs mere om forslagene på Ballerup Kommunes hjemmesiden www.ballerup.dk).
    D. 27.august afholdes et borgermøde og forslaget på Rådhuset.

Vi ønsker alle en dejlig sommerferie og takker for i år.

• Anita Zeh Vendelboe den 06-05-2014

Ferie- og fridage for skoleåret 2014/2015

Se feriekalenderen som er vedhæftet :-)

Hedegårdsskolen